Agenda ASI

10.04.2013 – Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR) si ASI organizeaza in data de 19 aprilie 2013, orele 13.30, Masa Rotunda: "Ne arde securitatea la incendiu? - Dezbatere interdisciplinara privind cresterea nivelului de calitate al managementului securitatii la incendiu in Romania".

Locatia: ROMEXPO, sala 1H3

Detalii AICI

12.03.2012 CONVOCARE la sedinta trimestriala in data de 28.03.2012:

Presedintele Asociatiei pentru Securitate la Incendiu invita membrii Consiliului Director la sedinta trimestriala in data de 28.03.2012 ora 14.00, la sediul SIGURA. Pe agenda de lucru vor fi aspecte organizatorice importante pentru asociatie. Va reamintim pe aceasta cale si necesitatea achitarii cotizatiilor restante.

7.03.2012 – Stimați membri ASI, vă anunțăm că în perioada urmatoare vor avea loc următoarele evenimente:

• Conferința internaționala de la Visegrad (Ungaria) asupra protecției la incendiu și a situațiilor de urgență, din 31 mai – 1 iunie a.c.; » Mai multe detalii

• Conferința Internațională despre Construcții sustenabile și eficiența energetică, EURO-Constructii,  Bucuresti – 15 mai. » Mai multe detalii

Daca doriți să participați la aceste evenimente, Vă rugăm să ne transmiteți un mesaj de confirmare în acest sens, pe adresa office@asociatia-asi.ro

24.04.2011 – A avut loc Adunarea Generala a Asociatiei, la sediul din Balta Arin nr.4A (sala de conferinte pusa la dispozitie de catre firma Sigura, membru fondator al Asociatiei).

Ordinea de zi:

1. Analiza activitatii de la infiintare pana in prezent.
2. Discutii asupra activitatii desfasurate si propuneri de imbunatatire.
3. Aprobarea modificarilor la Regulamentul Intern.
4. Alegeri.
5. Diverse.

Orice alte comunicari se vor face prin intermediul site-ului ASI (www.asociatia-asi.ro) pe care Va rugam sa il urmariti cu atentie.

5.05.2011-6.05.2011 – Se va desfasura la Baile Felix a 11-a editie a Conferintei internationale impotriva incendiilor si catastrofelor, la care a fost invitata sa participe si Asociatia noastra.

Tematicile preliminare anuntate pentru aceasta sesiune se refera la securitatea la incendiu din domeniile spitalelor si a restaurarii cladirilor de patrimoniu.

Membrii Asociatiei sunt invitati sa participe la aceasta manifestare, cu lucrari proprii sau sa propuna chiar si alte teme pentru Conferinta.

In acest sens, Va rugam sa ne transmiteti pana la data limita de 10 martie, propunerile si/sau materialele Dumneavoastra (in rezumat), urmand ca acestea sa fie transmise organizatorilor (in vederea acceptarii lor iar apoi pentru traducere si inserare in documentele Conferintei).

26.03.2011 – Asociatia pentru Securitate la Incendiu este membru fondator al Federatiei Societatea Civila Romaneasca. Pentru informatii asupra activitatii Federatiei, incepand cu data de 26 martie 2011, se poate accesa site-ul www.fscro.ro.

30.10.2009S-a desfasurat in incinta Universitatii de Arhitectura din Bucuresti prima Adunare Generala a membrilor Asociatiei pentru Securitate la Incendiu.

28.10.2009Conferinta Tehnica sub egida Asociatiei pentru Securitate la Incendiu la Bacau.