Mortarul pe baza de ciment ISOLATEK TYPE 300 asigura o rezistenta la foc de pâna la 4 (patru) ore a structurilor portante din metal sau beton.

11.11.2010

Mortar Isolatek 300ISOLATEK TYPE 300 este un mortar pe baza de ciment, produs de catre ISOLATEK INTERNATIONAL din SUA destinat sa asigure protectia diferitelor tipuri de structuri portante din metal sau beton (stâlpi, grinzi, contravântuiri, etc).

ISOLATEK TYPE 300 este un material care asigura de asemenea o buna izolare termica, reducand semnificativ pierderile de caldura daca este aplicat pe structura acoperisului. Factorul de masivitate, specific fiecarei sectiuni metalice de protejat, este un raport intre  Hp (partea din perimetrul sectiunii elementului metalic de protejat - supus actiunii focului, exprimat in metri) si A (respectiv aria sectiunii transversale a elementului metalic de protejat, exprimata in metri patrati). Acest raport (Hp/A) determina consumul  de material termospumant, functie de inertia termica proprie a fiecarui element metalic.

Mai multe informatii despre acest produs puteti afla din site-ul producatorului: www.isolatek.com