„Fire Knock Out” - ceva mai nou pe piata romaneasca

15.03.2013

Ce este „Fire Knock Out” ?

Fire Knock Out (FKO) este un produs de stingere nou si considerat de fabricantii olandezi "de-a dreptul revolutionar". Din informatiile mele va fi lansat luna aceasta pe piata, dupa ce vor fi parcurse etapele de notificare a autoritatilor competente. FKO actioneaza ultrarapid la contactul cu flacarile – inabuse focul inainte sa apuce sa se inteteasca, minimalizand astfel impactul negativ datorat distrugerilor pe care incendiul le-ar putea provoca.

Aparitia acestui produs face ca toti beneficiarii lui sa poata sa se protejeze mai usor impotriva incendiilor. Substantele chimice continute de produs sunt "environmentally friendly", nefiind daunatoare pentru oameni, animale. Se utilizeaza atat in interiorul constructiilor, amenajarilor cat si in afara acestora. FKO nu necesita mentenanta periodica si este garantat 5 ani. Un aspect interesant este acela legat de faptul ca poate avea aplicatii si in domeniul militar. Din brosura de insotire a produsului mai aflam ca "nu inlocuieste stingatoarele clasice, fiind complementar acestora". Inteleg ca vom asista si la o prezentare "live" a produsului. Asteptam si pana atunci puteti afla cate ceva in plus de pe www.fko.ro