Parteneriat mass-media Revista Constructiilor – Asociatia pentru Securitate la Incendiu

11.05.2017
 

 

Stimati colegi membri ai ASI,

 

De curand, Asociatia noastra a incheiat un parteneriat media cu Revista Constructiilor – revista de specialitate in care va apare o sectiune speciala dedicata Securitatii la Incendiu. In ultimii ani, revista a publicat diverse articole pe acest domeniu dar in mod sporadic si fara girul unei asociatii profesionale. Se simtea astfel nevoia unei concentrari a vocilor acestui domeniu simultan cu o filtrare profesionala, iar Revista Constructiilor are marele merit de a fi inteles prima aceasta cerinta a momentului.

Este prima data cand domeniul securitatii la incendiu din Romania beneficiaza de o asemenea mare oportunitate. Este o sansa pentru ASI si pentru toti membrii nostri de a-si expune acum parerile, opiniile, punctele de vedere, viziunile de viitor ale domeniului in cadrul unui vector media de maxima forta pe piata de specialitate din Romania.

Este o cale deschisa si oferita insa si pentru toti specialistii domeniului pe care ii asteptam sa dovedeasca faptul ca acest domeniu – de multe ori surghiunit si privit ca o „Cenusareasa” a lumii constructiilor – este o lume vie, in care ideile si disputele profesionale pot fi extrem de interesante si aducatoare de mari beneficii nivelului general de securitate la incendiu din Romania.

Va invit, asadar, pe toti sa animam acest parteneriat cu materiale referitoare la domeniul nostru de specialitate – domeniu pe care toti il vrem cat mai modern si mai eficient.

Asteptam cu nerabdare materialele Dumneavoastra precum si propunerile de subiecte ce se doresc abordate.

 

arh. Horia Mihai NICOLESCU

Vicepresedinte ASI